Vrijwilligersacademie IJmond van start.

Geplaatst

Dinsdag 26 september a.s. zal de website van de Vrijwilligersacademie IJmond officieel in gebruik genomen gaan worden en is daarmee de start van de vrijwilligersacademie een feit.

Zestien organisaties hebben zich reeds aangesloten bij de academie. Zij hebben allen een groot belang bij een goed scholingsaanbod voor hun huidige en toekomstige vrijwilligers.  Door de handen ineen te slaan en de aanwezige kennis en expertise in te zetten wordt aan vrijwilligers in de IJmond  de mogelijkheid geboden om zich goed voor te bereiden op het belangrijke werk dat zij doen.

De Vrijwilligersacademie is een voorziening in ontwikkeling. Dit houd in dat het aanbod aan trainingen, workshops, lezingen en kenniscafé’s in de toekomst alleen maar toe zal nemen. Is uw interesse gewekt? Volg de ontwikkelingen op  www.vrijwilligersacademieijmond.nl 

 

Een gedachte over “Vrijwilligersacademie IJmond van start.

  1. Beste mensen,
    Kan alleen zeggen dat dit een fantastische iniatief is voor alle vrijwilligers in de IJmond. Ik hoop dat alle vrijwilligers in de IJmond van dit aanbod gebruik maken, en zo van elkaar kunnen leren, met een goede en inspirerende leraar/lerares.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *