Moderatortraining SamenKracht.nu

Geplaatst
Omschrijving

Programma

Op 26 september en 10 oktober is de volgende moderatortraining SamenKracht.nu, waarmee je opgeleid wordt om ateliers / dialoogbijeenkomsten te houden met ouderen volgens de wetenschappelijk theoretisch onderbouwde en praktisch ingevulde methodiek SamenKracht.nu.

De training bestaat uit twee groepsbijeenkomsten met maximaal 15 andere deelnemers. Je wordt opgeleid tot specialist in het begeleiden van dialoogsessies met ouderen. Via inspirerende werkvormen, oefeningen en intervisie ga je ervaren wat SamenKracht.nu betekent voor jezelf en voor ouderen. Je leert hoe je als getrainde moderator de methodiek in jouw netwerk kunt inzetten en hoe jij kunt bijdragen aan het  meedoen en van betekenis zijn van veel meer ouderen.

Na afloop van de training ontvang je het Handboek SamenKracht.nu en een deelnemerscertificaat. Deze geeft toegang tot de Kenniskring SamenKracht.nu, waar je via bijeenkomsten en een online platform kennis en ervaringen deelt met vakgenoten.

Ouderen over de groepsdialogen: “Hier voel ik mij gehoord.” “Fijn dat ik iets kan betekenen voor anderen”. “Ik sta er niet meer alleen voor.”

2

26 september en 10 oktober 2019 (middag)De kosten voor de open training bedragen € 350,- exclusief btw per persoon.

nvt


De training is voor beroepskrachten in wonen, welzijn en zorg en voor vrijwilligers in belangen- en zelforganisaties, die in hun organisatie, wijk of buurt energie willen steken in de missie: ‘Ertoe doen, meedoen en van betekenis zijn’ met, voor en door senioren.

Amersfoort
Annuleringsvoorwaarden

n.v.t

No-show voorwaarden

n.v.t

Inschrijven

Inschrijven kan via info@samenkracht.nu onder vermelding van ‘open training’ .

Voor meer informatie zie: https://www.samenkracht.nu/index.php?pagina=147

 
Gegevens cursist
janee

Indien JA:

Vrijwilliger bijIndien NEE


Bewijs aub dat u een mens bent door te klikken op het Kopje.