Collegereeks Stichting De Linde

Geplaatst
Omschrijving

Stichting de Linde organiseert 1x per maand voor onze ambulant begeleiders, vrijwilligers en zorgprofessionals scholingsavonden ter bekwaamheidsbevordering. Dit jaar zijn wij gestart met een uitgebreidere opzet en nodigen wij hoogleraren, docenten en andere sprekers uit om over verschillende onderwerpen te komen spreken.  

Omdat wij nu een andere opzet hebben denken wij dat het ook voor andere geïnteresseerden leerzaam kan zijn om zo’n college te volgen. Denk hierbij aan bijv. andere zorginstellingen, stichting MEE, WMO consulenten van de gemeente, vrijwilligers in LVB zorg etc. Wij nodigen u dan ook van harte uit om zo’n college bij te wonen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.  Hier kan u zich ook registreren.  Wij passen de site maandelijks aan met informatie over de komende spreker.

Er zijn geen kosten verbonden aan de colleges. Ook parkeren kan gratis in de parkeergarage van In Holland.

www.stdl.nl/collegereeks

 

 

 

 

Programma

Door ons uitgenodigde sprekers geven een inzicht in bepaalde ziektebeelden. Vanuit onze werkvloer, (ambulant begeleiders, zorgproffesionals) krijgen wij een aanvraag om bepaalde onderwerpen te behandelen.

Denk hierbij aan onderwerpen die bij onze cliënten (LVB / GGZ problematiek) van toepassing kunnen zijn. Verslaving, borderline, agressie, psychose etc)


28 juni

27 september

25 oktober (gewijzigde locatie)

12 november


Inloop 18.30
Aanvang 19.00
Eindtijd ongeveer 21.00 - 21.30

nvt

nvt

nvt

Vijwilligers werkend in de LVB zorg, WMO consulenten, wethouder WMO

Collegezaal Auditorium InHolland

Bijdorplaan 15

2015 CE

Haarlem

Annuleringsvoorwaarden

nvt


No-show voorwaarden

nvt


Inschrijven

collegereeks@stdl.nl
Gegevens cursist
janee

Indien JA:

Vrijwilliger bijIndien NEE